I Ayurvediska behandlingar använder man bl a rena oljor av hög kvalitet. Dessa har en renande och stärkande effekt på både vår kropp och vårt sinne.

Exempelrubrik - Syns inte på din hemsida

God jul och Gott Nytt År!

2017-12-23

Varmt tack för det här året, alla kunder. Önskar dig en avkopplande och glädjerik Jul och ett Nytt År fullt av nya möjligheter. Hoppas att vi ses nästa år.

Varmt Välkommen!

 

Abhyanga oljemassage

2017-11-27

Kylan börjar krypa oss in på skinnet och vi blir stelare i muskler och leder. Nu är det perfekt tid för massage med varm olja. Abhyanga är en mjukare, lugnare och varmare massage som gör gott för kropp och själ. Välkommen att boka en behandling!

Grattis till presentkort

2017-11-12

Stort Grattis till Maria Igevad och Birgitta Juthe som vann varsitt presentkort på 1 timmes Ayurvedisk massage på Hälsomässan 11/11.

Yoga

2017-08-20

Malin Hjalmarsson håller yogaklasser mån, ons och tors i f.d. Qigonglokalen.

Massagekupong

2014-10-27

Jag är nu anlitad som massör av Hultsfreds kommun. Du som är kommunanställd kan använda din massagekupong på 100 kr hos Om Livskraft.

Varmt Välkommen!

Är du en Vata, Pitta
eller Kapha?

2012-10-21

Vilken kroppstyp är du? Gör ett enkelt ayurvediskt självtest här ...

Ayurveda -
Din väg till hälsa

     

Ayurveda anses vara världens äldsta hälsosystem och betyder kunskap om livet. Ayurveda tar hänsyn till både kropp och själ och vad du behöver just nu för att må bra. Genom balanserande åtgärder stärks kroppens egen förmåga till läkning.I Hälsorådgivningarna får du  enkla och effektiva råd och tips som ger hälsa, livsglädje, självkännedom osv. Behandlingarna är välgörande och behagliga, aktiverar självläkning och skänker en djup avspänning.

 Varmt Välkommen!